Infrarood verwarming

Alles onder één dak

Gasloos verwarmen
Verwarm uw bedrijfshal, kantoor, winkel, hotel of woning middels infraroodverwarming en reduceer uw kosten abrupt. Over-all verwarmen of spot-heating? Creëer nu de ideale warmte vraag afgestemd op verschillende situaties op maat.


Bespaar direct met infrarood oplossingen

Meer dan 60% van ons energieverbruik gaat nu op aan het verbranden van gas voor verwarming. Gas gaat echter ten opzichte van elektriciteit steeds duurder worden. Zo is in 2016 de belasting op een m3 gas met maar liefst 32% verhoogd!

Door kritisch naar uw warmtewens te kijken en alleen daar te verwarmen waar u dat moment comfort nodig heeft, is het mogelijk om met infraroodpanelen meer dan 40% te besparen op uw stookkosten. Wist u dat u met de panelen in een open ruimte microklimaten kunt creëren, dus één plek warm en aangenaam maken en andere plekken in de ruimte waar men toch niet verblijft, bewust wat koeler laten? Dit scheelt het onnodig verwarmen van ´loze´ ruimte. En wist u dat u het met infraroodverwarming eerder warm heeft dan bij traditionele convectieverwarming, waardoor u niet meer zoveel hoeft te stoken als voorheen en dat energie en euro’s scheelt?

Subsidie mogelijkheden

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is EIA.png

Wanneer u gebruik maakt van infrarood verwarming, kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor verschillende subsidieregelingen en aftrekposten. (Bedrijfsmiddelcode) Dit kan oplopen van 35% tot en met 88%. Er zijn twee posten: de Energie Investeringsaftrek (EIA) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).